Avantgarden 2

Tombola: My Avantgarden2

Daca doresti un apartament, participa la Tombola “My Avantgarden”!

Sansa ta de a castiga este enorm de ridicata, pt ca noi eliberam un numar foarte restrans de Vouchere. Numai 2.200 de Vouchere limitate pt Tombola “My Avantgarden”!

Sansa de castig:

1 Voucher 1 : 2.200

2 Vouchere 1 : 1.100

5 Vouchere 1 : 440

10 Vouchere 1 : 220

Descriere :

Poti castiga 1 Studio cu boxa depozitare si loc de parcare, in Cartierul Rezidential Avantgarden 2, cu o Suprafata utila inclusiv Balcon: 45 mp si o Suprafata construita: 56 mp

Apartamentul este situat in Brasov, strada Graurului nr. 17, bloc C7, ap. 42.

ü Toate costurile legate de tranzactia la notar sau orice alte impozite care revin in urma tranzactiei la notar, nu vor cadea in sarcina ta, ci le vom prelua noi.

Cum poti sa participi la Tombola “My Avantgarden2” ?

ü Te inregistrezi pe Site-ul oficial al firmei www.avantgarden2.ro, accesand butonul “Inregistreaza-te” sau la Sediul Firmei S.C. Kasper Immo Invest S.R.L. Str. Albatrosului Nr. 4, App 5 in blocul Panoramic 4.

Blocul este situat la Intersectia Spicului coltz cu Molnar Janos

ü Ulterior primesti pe Mail sau personal, (in cazul in care te vei inregistra personal), conditiile de participare si o “serie de inregistrare unica” pt fiecare talon achizitionat sau fiecare talon de inscriere completat.

ü Daca te inregistrezi pe Site, vei primi in scurt timp un Mail unde ti se va confirma inregistrarea.

ü Extragerea va avea loc pe 20.09.2013 cu optiunea de prelungire.

ü Locul extragerii va fi publicat pe Site-ul: www.avantgarden2.ro

ü Pentru intrebari suplimentare iti stam la dispozitie la adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Conditii de participare:

Dreptul de participare il detine orice persoana fizica, rezidenta sau nu in Romania, indiferent de nationalitate, cu varsta de peste 18 ani, impliniti cel tarziu la data completarii talonului de participare la Tombola si care a completat corect si complet formularul de inregistrare.

Pentru a participa la tragerea la sorți a premiului oferit în cadrul Tombolei, participanții la campanie trebuie să indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:

ü Să depună Talonul de participare la tombola completat cu datele personale corecte în urna special amenajată. Acest Cupon achizitionat, ofera in acelasi timp, posibilitatea obtinerii unei reduceri de 500€ in eventualitatea achizitionarii unui apartament in cadrul complexului Avantgarden2.

ü Să respecte prevederile prezentului regulament precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a Tombolei.

Termenul de extragere este 20.09.13, cu optiune de prelungire.

ü Extragerea va avea loc in public, in prezenta organizatorului, a unui notar, a unui avocat, a presei si a televiziunii locale. Astfel vei avea o transparenta maxima a derularii.

Castigatorul va fi publicat numai dupa incuviintare personala in termen de 3 (trei) zile de la extragere cu Nume si fotografie pe site-ul oficial sau in presa.

Castigatorii nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor premiului acordat.

Eşti interesat? Te contactam noi!

Recomanda unui prieten

 [-][+]

Te afli aici: Detalii extragere